Kävin vain pari kertaa alennusmyynneissä nyt kesällä, ja löysin tämän ihanuuden jonka alkuperäinen hinta on 49,90. En ollut uskoa, kun mekon hinta oli nyt 9 euroa!!! Katselin tätä Vilan mekkoa jo keväällä mutta en raskinut ostaa. Tämä ei edes mahdu päälleni vielä mutta on oikein herkullinen tavoitemekko ;) oma kokoni kun oli loppunut niin otin sit tän.

Näitä oli keväällä mustavalkoisenakin. Jos alessakin ois viel ollut niitä, oisin ostanut.

Jokanaisen vaatehuoneessa täytyy olla myös hääpuku vaikkei olisikaan naimisissa tai edes aikoisi lähiaikoina ollakkaan :`D taidan olla melko hullu kun ostin tämän...mutta kirppikseltä sain tmän Sincerity Bridalin puvun 40 eurolla (tinkasin vielä hintaakin) niin PAKKOHAN se oli pelastaa turvaan minun vaatehuoneeseeni! Ja tämän puvun hinta taitaa uutena olla yli tonnin. Pesulassa tämä täytyisi käyttää, mutten ole vielä raskinut. Voisin vaikkapa vuokrata tätä ellei itselle tule tarvetta ;)

Ah, kultaiset kengät piti saada vaikken näillä todennäköisesti tule kävelemäänkään, on sen verran korkea korko. Mutta, maksoivat henkkamaukalla vain 7 euroa :P