Vaikka asunkin nykyään pienemmässä kämpässä kuin ennen, ei se ole vähentänyt sisustamis-innokkuuttani. Vähemmän tänne tosin mahtuu tavaraa, mutta aina voi vaihtaa tavaroiden paikkaa; laittaa pidempään esillä olleen tavaran kaappiin ja uuden tilalle :D

 

Pinkki (yllättäen) grilli oli vain pakko saada.

Lämpömittari on kirppikseltä. HelleHelka :)

Ostin keväällä amppelikukan ja mietin, miten se pärjää lähes koko kesän yksin kun en ole paikkakunnalla. Noh, näkyyhän tuo kukoistavan! :) Kuvassa näkyy vielä nuita vanhoja kukintoja, pitäisi napsia ne pois.

On se mukavaa kun on oma piha. Puutarhakalusteet ovat muoviset, kaksi tuolia ostin kirppikseltä ja sattumalta juuri samanlaiset kaksi tuolia ja pöydän sain ystäviltäni, kiitos Nina ja Mika! Takana näkyvä omppukangas kirpparilta kahdella eurolla.

Vihreä penkki ja koristeoksat kirpparilta. Penkki 3 euroa ja oksat 2,50 e.

Valkoinen lyhty kirppikseltä, 3 euroa. Sen sisällä oleva lumpeenkukka-kynttilä myös kirpparilta, 20 snt.

Tämä iiihana Partyliten Mansikkapaikka-lyhty (olihan se sarja sen niminen?) on kulkenut mukanani joka kodissa ja tästä en hevillä luovu.

Muuuuumeja  Seikkailu-sarjaa. Huomasin nuita kuvatessani että herrantähden, mullahan ei ole tuohon sarjaan olevaa kulhoa  miten se onkin jäänyt ostamatta.

Toinen kuva näistä

Nämä kynttilät olen itse tehnyt decoupage-tekniikalla. Kirjotettiinkohan se edes nuin :D Jäin aivan koukkuun näiden tekemiseen ja servettejä ja kynttilöitä olisi kulunut enemmänkin... :)

Nämäki lyhdyt ovat löytäneet tiensä luokseni mistäpä muualta kuin kirpputorilta :D alle euron.

Iiihanat sydänmukin oli pakko saada! Paljekirppikseltä 2 euroa kipale.

Toisessa näkyy olevan pieni särö.

Hearts

Myös tämä liitutaulu löytyi Palje-kirppikseltä talvella. Se toimii kodissani vieraskirjana :) jokainen kylässä kävijä saa laittaa siihen nimensä.

Jääkaapin ovi jota tuunaan aina tarpeen mukaan, en tykkää siitä kun se normaalisti ois pelkkä valkoinen, tää on paljon ihanampi :)

Pari Aaltomaljaa, niitä on muitakin. Kuvaan jahka kerkiän.

Hauska kärpäslätkä kirppikseltä 50 senttiä

Tärkeä kirja :)